ClearPlex

MENYmenu

Om ClearPlex™

Introduksjon

 

ClearPlex™ beskyttelsesfilm er en revolusjonerende glassbeskyttelsesfilm utviklet i USA og som brukes over hele verden. Det gir en unik løsning på problemene med glassskader og sørger for sikker transport for både kjøretøy og passasjerer.

 

Den første og eneste optisk klare beskyttelsesfilmen for glass, ClearPlex ™, tilpasses hver enkelt glass å absorberer virkningen av skader som steinspurt. Det gjør at glasset forblir i uberørt stand. Påvirkning som knuser ubeskyttet glass, gir kun et minimalt treffpunkt på filmen, og opprettholder klarheten.

ClearPlex™ Film

 

ClearPlex™ er ultra-hard og de ulike lagene sørger for økt effektivitet. ClearPlex ™ er termisk montert på hvert glass, den binder seg til glasset, gjør overflaten ripebestandig og motstandsdyktig mot hverdagsslitasje som fra vindusviskere. ClearPlex ™ hverken skreller, bobler eller sprekker, og er en usynlig beskyttelse du kan stole på.

 

Glass tilsvarer rundt 20 % av bilens struktur. Den kan være med og forhindre skader i en eventuell ulykke. ClearPlex ™ bidrar til å bevare glasset i en ulykke, og det beskytter både bilen og passasjerene fra glasskader.

 

ClearPlex ™ har UV-stabilisatorer som reduserer varme og beskytter mot 99,9 % av både UVA- og UVB- skadelige stråling. Faren for blending er også redusert, noe som gjør kjøringen til en tryggere og mer behagelig opplevelse.

 

Den originale, fabrikkmonterte glasset er langt bedre enn erstatningene. Statistikk viser at ved å reparere eller erstatte glasset din, vil sikkerheten være redusert. Forskning har vist at reparerte glass er rundt 30 % svakere enn de originale glasset, og ca. 35 % av erstatningsløsningene får fremtidige kvalitets- eller sikkerhetsproblemer.

 

Installasjon av ClearPlex ™ kan ta mindre enn en halvtime av våre sertifiserte installatører, noe som gjør avgjørelsen enkel. Hvis økt sikkerhet og reduksjon av kostnader er viktig: Bruk ClearPlex ™.

ClearPlex™ Corporation

 

ClearPlex™ er et amerikansk selskap som produserer og distribuerer glassbeskyttelsesfilm og relaterte produkter til bruk i bilbransjen over hele verden. ClearPlex ™ Corporation har har ved hjelp av forskning, vitenskapelig testing og nyskapende produksjonsprosesser funnet en forsvarlig løsning på problemene med bilglass-skader. Det gjelder både for økonomi og sikkerhet, men også den miljømessige siden ved det.

Fordeler med ClearPlex™

 

ClearPlex™ er en nyskapende og teknologisk avansert film med følgende fordeler:

Har du spørsmål eller interessert i å bli installatør?

RING 22 53 54 54

TA KONTAKT